Actes del més de juny

Barco Pirata 3D_800

Nota: [Calendari d’Aurea Social]

Divendres 7 de juny.

A les 19h, després de trobar-nos amb la convocatoria de KanPikiPugui als Jardinets de Gràcia, altre vegada a la porta d’Aurea Social, al carrer de Sardenya, després d’una nova trobada amb Nuria Güell, dues escriptores migrants i un col·laborador habitual de l’artista gironina: “Vivim corrents, sense fer poesia” arribem en tren a Sils, Girona i encetem nous camins.

Divendres 14 de juny.

Cada divendres a les sis de la tarde, a Aurea Social, es dona una trobada, que vull comprendre i enumerar, el Grup de Reflexió per l’Autonomia.

Després d’haver compartit la crida a la Revolució Integral, i per tant considerar que el camí col·lectiu passava per assumir objectius i principis de la CIC, després de l’apropament a Aurea Social, considreant-ho un espai d’autoorgantizació social i lluita, on conjuntament amb els Zapatistes reflexionarem, a finals del més d’Agost, des de la concreció de les dates per l’Escuelita Zapatista, podem considerar que dintre de la lluita discursiva que ha implicat des d’un inici el plantejament d’aquesta web i de tot el que envolta l’imaginari col·lectiu de la idea-crida a la #OpDesobediencia a la Serra Tramuntana, es vol potenciar un escenari de debat i autocrítica desde i per la Resistència, on els processos d’aprenentatge potenciin la ruptura i destitució amb i del Capitalisme a nivell global.

Si més no, a la terraça d’Aurea Social, avui 14 de juny, ens trovem amb dues persones conegudes per l’illa i els Col·lectius revolucionaris de la mateixa: Dídac Costa i Miguel Rodriguez, amb qui un debat sobre les posicions llibertàries front al proccés d’alliberament nacional del Països Catalans, la manipulació de les idees per part de la lumpenburgesia catalana i l’Estat espanyol, i l’aparició de idees expressades al llibre: Campesinos y Revolución en Cataluña. Colectividades agrarias en las comarcas de Girona 1936-1939, tot plegat donen un contexte de reflexió i aprenentatge col·lectiu sobre la història dels pobles oprimits del mediterrani i America Llatina, i la possibilitat de cooperar desde la CIC i amb altres col·lectius com Acció Llibertària de Sants per tal de fer un front comú de pensament dintre dels debats sobre la independència dels països catalans i els processos constituients i els seus protagonistes dintre de territoris en peu de lluita contra el Neolliberalisme.

A dia d’avui es concreta una gran afinitat amb les pràctiques col·lectives d’Aurea Social i assumim la importància de les trobades que hi succeixen com un quelcom tendrement insurgent, a l’hora de fer camins diferents, a l’hora de lluitar, de crear poder popular.

Divendres 21 de juny.

Al vent, amb cos i esperit de pirata, camí de Gràcia, d’Aurea Social a l’Espai Cultural La Llibertària, on organitzat per la Edicions Aldarull, esdevé el següent debat i cartell, que tot i volguent acudir a concentració als carrers de Barcelona, per la Solidaritat amb les Presxs Anarquistes, ens va engrescar a debatre i compartir pensaments, idees i coneixements i que volgué obrir la pregunta: Procés cap a la independència. Oportunitat o cortina de fum? Van quedar enregistrades aquí les consequêncies i el debat que es va donar al carrer Torrent de l’Olla fins pasada mitjanit.

Divendres 28 de juny.

A un dia de la Trobada Anarquista de Catalunya, el cos i el vent ens porta de nou al Forat de la Vergonya. Que per festa major es vesteix i s’alimenta de gestos de gratuita amistat. Tot i el poema de Victor C. López sobre les Festes Populars, i les entrevistes d’Erre Ke Erre, de la CNT, aportacions que ens mostra José Hernández Pérez, fetes desde Terrassa el Pirata,  ens dona certes senyals d’atenció que sonen i es comparteixen a l’entrada d’Aurea Social.

http://www.ivoox.com/entrevista-a-jose-raul-loren-erre_md_1483444_1.mp3″
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s