La guerra en curs amb Deleuze · Tiqqun

ImatgeDesprés de llegir Tiqqun tot evidenciant que s’apropa i/o vivim la insurrecció, que fa del nostre present un moment per l’autocrítica i en el que estem escollint les nostres companyes de lluita em pregunto:

¿Les llargues nits de Can Sales devien ser com una trobada de transfeminismes però amb guàrdies i policies entre Nosaltres?

Sembla aquest un moment idoni perque poguem prendre col·lectivament una posició en la guerra en curs. On la correlació de forces, sempiterna, ens fa arribar missatges de que la guerra de guerrilles ha passat a ser una guerra de posicions i moviments.

L’anarquisme grec, italià i de la península, la revolta desfermada a Hamburg arrel de l’amenaça de desallotjament del CSO Rote Flora i les migracions provocades pel tancament del CIE de Lampedusa , la primavera àrab, la insurrecció i organització Zapatista, la resistència dels pobles saharauí i palestí, el Panafricanisme i les sinèrgies de Reparació Històrica, ens fan percebre aquesta sensació, de viure d’aconteixement pre-insurreccional en aconteixement pre-insurreccional.
Tot sentir bategar el cor i la intel·ligència col·lectiva, l’autocrítica ens diu que una espurna, una flama, pot fer trontollar les estructures de l’Imperi. 
A Transitant podreu trobar aquesta interessant aportació de la Editorial Errata Naturae.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s