LV Jornada Assembleària a la Fira per la Terra

Els pròxim 24 al 26 d’abril tindran lloc a la Fira per la Terra les LV Jornades assembleàries de la Cooperativa Integral Catalana que abordaran les qüestions relacionades amb les «Maquines comunals, les tecnologies re-apropiades i la XCTIT, el gestor CAC d’usuaris, els productes i el transport, L’Art du Soleil i el projecte Transportnet».

És molt important, de cara a la logística de les Jornades, que us inscriviu en el següent formulari:

https://intern.cooperativaintegral.cat/ca/form/inscriu-te-a-les-jornades-assemblearies-de-la-cooperativa-integral-catalana.

Tot seguit us donem detall de les jornades.


LV JORNADES ASSEMBLEÀRIES DE LA CIC

Programa

Divendres 24 d’abril 2015

18:00 h a l’Ateneu Llibertari de Casc Antic, carrer fonollar 13-15, Forat de la Vergonya Barcelona

http://cascanticllibertari.org

Presentació de les JJAA.

Presentació projectes tecnològics i socis que treballin en tecnologies, ciència o transport (http://xctit.cooperativa.cat/2015/03/19/maquines-comunals-tecnologies-re-apropiades-i-xctit-gestor-cac-dusuaris-productes-i-transport-art-du-soleil-i-projecte-transportnet/).

Si hi esteu interessats poseu-vos en contacte amb xctit@cooperativa.cat.

Dissabte 25 d’abril 2015

09:00 h Esmorzar al recinte de la Fira de la Terra, davant del camió de L’Art du Soleil, a la Ciutadella davant de l’estàtua de Prim.
10:00 h  Presentació de la CAC: Gestor de Comandes.
14:00 h Dinar davant del camió  l’Art du Soleil.
15:30 h Presentació del projecte Art du Soleil.
16:30 h Presentació del projecte Transport.net.
18:00 h  A l’auditori del espai Fira de la Terra,  presentació de la Xarxa de Ciencia Tècnica i Tecnologia: Màquines comunals i tecnologies re-apropiades.
19:30 h A l’auditori de l’espai Fira de la Terra, presentació d’altres projectes de la CIC..
21:00 h Sopar al recinte fira!.

Diumenge 26 d’abril 2015

09:00 h Esmorzar al Recinte Firal davant del camió.
10:00 h Assemblea permanent: https://cooperativa.ecoxarxes.cat/assembly/view/278956
14:00 h Dinar fira de la terra


Projectes que es presentaran a la Fira per la Terra en les LV JJAA

cartel_jjaa3La CAC Central d’abastiment català, presentarà el seu nou aplicatiu CAC de transport de persones i productes. També es presentarà el projecte Transport.net que fomenta l’ús de productes i tecnologies netes, així com un canvi d’hàbits que protegeixin el medi ambient. L’Art du Soleil, Caravana eco-lògica pedagògica, es presenta com una proposta de forma de vida en resposta a l’actual situació econòmica, social i ecològica. És en honor a la magnificència i bellesa de l’astre que ens dóna vida.

XCTiT, la Xarxa de Ciència, Tècnica i Tecnologia de la CIC, com servei public donem assessorament, formació i consultoria en qüestions tecnològiques a totes les sòcies i persones afins. Per això hem obert una línia de i+d per produir màquines i processos pel comú, dels quals el mercat no ens abasteix o ho fa sense una política basada en Tecnologies Re-apropiades.

<< Si ets una sòcia, una ecoxarxa, un grup o nucli i tens una idea, necessites diners per fer-la, o per dissenyar-la, vols una màquina per fabricar espirulina a casa, una fanga russa, un peça de fundició, vols aprendre com es treballa el bosc i l’entorn de forma sostenible, vols un generador d’ozó, vols fer unes bosses per biodigestors o cobrir una cupula geodèsica, vols un ariete, un filtre d’aigua pel teu obrador, vols tindre una llicència que contempli les condicions dels treballadors i l’extracció i transformació de matèria primera, necessites un segell alimentari de confiança entre productores i on es consolidin processos amb aliments vius, vols emmagatzemar aigua en dipòsits, vols arreglar el camí d’una pista de muntanya, inventes eines, necessites o vols posar-te en contacte amb dissenyadors, enginyers, torner, fuster, investigadors, geòlegs, mecànics, Vine a proposar i decidir sobre Tecnologies Re-Apropiades i màquines comunals amb XCTIT, Xarxa de Ciència i Tecnologia, Dissabte 25 18h a 20h a l’Auditori de Fira de la Terra. Entrada gratuita>>

Aqui hi trobareu els  Projectes Valorats fins ara,  però si teniu un projecte o una maquina o idea, omplint el Formulari d’Acollida de Projectes,  en l’assemblea del Dissabte 25 decidirem entre tots quins prioritzem per construir. En el formulari d’aquest vincle sabrem, també, quines son les vostres/nostres necessitats, ajuda’ns a conèixer-les.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s