Dignitat Rebel | Encausades Conselleria

Podcast | 22 de maig de 2015
Després de veure el video, volem dedicar aquest Dignitat Rebel al Front Comú per la Defensa del Territori, impulsat entre d’altres organitzacions per la Coordinadora Llibertària de Mallorca. Obrim amb Protestango per donar pas a un treball col·lectiu d’Objectiu Roig amb Encausades Conselleria i el Contrainfos 103 d’aquesta setmana.


capceleracontrainfo
Avui 22 de maig de 2015, dia del tercer aniversari de l’ocupació de la Conselleria d’Educació per l’Assemblea UIB, Objectiu Roig ha publicat una vídeo-crònica dels fets que han viscut les Encausades Conselleria durant els darrers tres anys. Tot just un dia després que aquestes anunciaren que no acataran la sentència i, per tant, no acudiran als Jutjats a pagar les penes-multa exigides.

Podcast | 21 de maig de 2015
Com una forta abraçada col·lectiva, pasades tres hores del 21M presentem aquest Dignitat Rebel | Encausades Conselleria, amb el suport de Montse Borrego i Khalifa Kha des de Ràdio77 i donem veu a la nota de premsa de contrainfo.cat i al manifest de l’Assemblea de les Encausades per la Conselleria, al maig de 2015 amb un important gest sonor i creatiu, d’afecte i afinitat des de La Selva de Lacandona a Chiapas, Mèxic:

«Perque portem un món nou als nostres cors, i està creixent en aquests instants»

Salut i Anarquia!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s