Derechoderebelión

Qui som?

PAGINA WEB

Som un grup de persones que promovem la desobediència integral i caminem juntament amb altres espais en el marc de la Revolució Integral

La iniciativa “Exercirem el dret de rebel·lió” va ser posada en marxa el mes de setembre de 2011, declarant la manca de legitimitat de les institucions gestores de l’Estat.

Mitjançant el manifest que va donar origen a aquesta iniciativa, es facilita el contacte entre persones que es comprometen amb la insubmissió a l’Estat i la desobediència a totes les lleis i a totes les polítiques que considerem injustes. L’organització de la iniciativa s’ha gestat de manera assembleària, fomentant els processos de construcció col · laborativa per facilitar diferents accions de desobediència i l’accés a diverses eines que puguin guiar el procés. D’aquesta manera, la trobada presencial continuat en assemblees i el treball col · laboratiu a través de la xarxa ha permès que nombroses persones de diferents parts del món i en especial persones de l’Estat Espanyol, puguin compartir i treballar conjuntament.

La iniciativa va sorgir d’un grup de treball a Barcelona, ​​amb l’objectiu que aquesta s’estengués tots els territoris on hi hagi persones que prenguin la iniciativa d’autoorganitzar-se per així promoure l’autogestió generalitzada i les propostes desobedients que es puguin plantejar.

Per estendre la iniciativa i facilitar múltiples recursos es va arrencar la campanya de Desobediència Econòmica amb la perspectiva de planificar i estendre la insubmissió fiscal en la pròxima declaració de la renda. Aquesta Campanya es va difondre massivament per aconseguir els recursos necessaris per poder fer realitat la creació, edició, impressió del Manual i l’obertura d’oficines desobedients, enteses com espais per facilitar l’empoderament de cada persona per passar a l’acció, facilitant la trobada entre persones amb situacions similars i així guiar l’aprenentatge col · lectiu cap a la realització d’accions que promoguin la insubmissió a l’estat.

L’èxit de la campanya va ser evident, moltes persones es implicaronpara promoure oficines desobedients en diferents territoris: Sevilla, Barcelona, ​​Madrid, València, Granada, Saragossa … per citar alguns exemples. En aquest sentit, en el grup de treball de la xarxa n-1 ens trobem per interactuar i treballar col · laborativament. És un espai que ha facilitat la creació col · lectiva per exemple per a la traducció dels vídeos desobedients, la traducció del manifest, el recull de textos històrics, l’aportació d’idees per als continguts del Manual … El grup segueix obert i pots accedir per participar en aquest procés col · lectiu.

En aquest moment estem treballant intensament en l’actualització del Manual de Desobediència Econòmica amb els pressupostos actualitzats per a l’any 2013, amb noves idees i estratègies per estendre la iniciativa, ententiendo la insubmissió fiscal com una de les estratègies que poden donar-se en el marc de la desobediència integral

Més desobedients que mai. Seguim!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s